Verkoop is gestart

planning & procedure

Heb jij je favoriete appartement(en) gevonden en wil je weten hoe je in aanmerking komt voor deze woning? We nemen je stap voor stap mee.

Inschrijven

stap 1

Schrijf je vrijblijvend in als geïnteresseerde en geef je voorkeuren door.

Geef je voorkeur(en) door

stap 2

Op de interactieve kaart vind je informatie over de appartementen, zoals specificaties, plattegronden en koopsommen. Heb je jouw favoriete appartement(en) gevonden? Geef dit dan aan ons door via het inschrijfformulier. Dit kan via je persoonlijke account. Het doorgeven van jouw voorkeur(en) gaat als volgt:

  • Ga naar de interactieve kaart op de website.
  • Kies jouw favoriet(en).
  • Klik op ‘Ja, dit appartement heeft mijn voorkeur’.
  • Log in op je persoonlijke account.
  • Vul het inschrijfformulier in en onderteken het
  • Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Naar de woningkiezer

Digitaal inschrijven

stap 3

Je kunt je inschrijven op het appartement van jouw voorkeur door in te loggen op jouw persoonlijke account. Je krijgt het inschrijfformulier dan direct in beeld. Voor het invullen van het inschrijfformulier vragen wij een aantal gegevens. Wij vragen op welk appartement jouw keuze is gevallen, wat jouw contactgegevens zijn en die van je eventuele partner, en eventueel een financieel haalbaarheidsdocument van je hypotheekadviseur. Hiervoor verwijzen we je naar onze pagina financiering

Vrijblijvend gesprek

stap 4

Wanneer je een woning hebt toegewezen gekregen nemen wij contact met je op voor het maken van een vrijblijvend verkoopgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij de locatie, het project en de woning met je doornemen. Ook beantwoorden wij al je vragen en kunnen we ook de financieringsmogelijkheden met je doornemen. 

Tekenen contract

Stap 5

Wanneer je besluit het appartement te kopen zullen wij de contracten opmaken en een vervolgafspraak maken om de contracten door te nemen en te tekenen. 

Snelle beslissers worden beloond met een Duurzaamheidsbonus, vraag naar de voorwaarden!

Na het tekenen van de contracten ben je de gelukkige koper van een geweldig appartement in de Boomgaert!

Start bouw

stap 6

Met de bouw kan worden gestart nadat de eerste 70 % van de appartementen zijn verkocht. Naar verwachting zal dit  in Q3 2023 plaatsvinden.

Oplevering

Stap 7

Uitgaande van een bouwtijd van 1 ½ jaar zal ergens vanaf Q3 2024 de oplevering kunnen plaatsvinden.

Meld je aan en bevestig je aanmelding

zie jij jezelf hier wonen?

Heb je een vraag over dit project? Beumer Nieuwbouw staat van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur voor je klaar voor al je vragen. Beumer Nieuwbouw is bereikbaar via  030 - 6776 000 of nieuwbouw@beumer.nl.

Heden

Inschrijven

Q2 / Q3 2023

Verwachte start bouw

Q3/Q4 2024

Verwachte oplevering

De verkoop is gestart

planning & procedure

Ben jij geïnteresseerd in een van de 48 appartementen? Begin met het aanmaken van een persoonlijk account. Vanuit je persoonlijke account geef je jouw voorkeur aan en schrijf je je in op jouw favoriete appartement(en).