Van kantorenwijk naar centraal gelegen duurzame woonwijk

rijnhuizen

In de jonge wijk Mooi Rijnhuizen wordt De Boomgaert gebouwd. Er worden 2.500 nieuwe woningen toegevoegd in het voormalig kantorenpark waarbij een supermarkt op loopafstand wordt gerealiseerd.

www.clubrhijnhuizen.nl

48

Koopappartementen

57- 72 m2

Woonoppervlakte

Marconibaan

in Nieuwegein

Q4 2024

Verwachte oplevering

Prettig wonen

alle ingrediƫnten

  • De groene, parkachtige, omgeving nodigt uit om je hardloopschoenen aan te trekken of te wandelen. 
  • Shoppen in City Plaza op twee kilometer van je appartement. 
  • Met de fiets zit jij binnen een half uur op het terras in het centrum van Utrecht. 
  • In de parkachtige omgeving van Fort Jutphaas is het heerlijk wandelen langs historie en groen. 
  • Door de centrale ligging van De Boomgaert ben je altijd snel op weg met de fiets, auto of het O.V.

Omringd door snelwegen

met de auto

Je (elektrische) auto staat onder het gebouw geparkeerd. Uit het zicht en altijd droog. Heb je geen auto, maar wel af en toe een auto nodig? Dan maak je gebruik van de deelauto’s in de wijk. Met de auto zit je binnen 5 minuten op de A12. Nieuwegein is door haar centrale ligging omsloten door snelwegen. Je zit dus niet alleen zo op de A12 van Den Haag naar Arnhem, maar ook op de A2 van Amsterdam naar Maastricht of de A27 van Breda naar Almere.

Altijd de juiste aansluiting

het openbaar vervoer

Nieuwegein heeft geen treinstation. Maar dit doet geen afbreuk aan de bereikbaarheid. De bus en de sneltram verbinden Nieuwegein met de regio. Zo is het slechts acht haltes om van Utrecht in Nieuwegein te komen.

Op de fiets ben je sneller

de fiets

Afhankelijk van waar je heen wil is de auto lang niet altijd (meer) nodig. Zeker niet met initiatieven als doorfietsroutes. Eind 2023 is de doorfietsroute Utrecht – Nieuwegein – Ijsselstein klaar. Vlak voor de geplande oplevering van De Boomgaert begin 2024. Hier doe jij je voordeel mee, want door bredere fietspaden, comfortabel asfalt en eerder groen licht en is doorfietsen gegarandeerd. En het is niet alleen deze route die jou laat fietsen. De fietspaden in Nieuwegein zijn goed onderhouden, zodat jij op de fiets snel op je bestemming bent.

Zoveel te beleven

zoveel te zien

We hebben het nog niet eens gehad over een stukje werelderfgoed in je achtertuin met de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een belangrijke verdedigingslinie uit de Nederlandse geschiedenis. Of het kasteel en landgoed Rijnhuizen. Er is genoeg historie, natuur en stedelijkheid in de omgeving.

Heden

Inschrijven

Q2 / Q3 2023

Verwachte start bouw

Q3/Q4 2024

Verwachte oplevering

De verkoop is gestart

planning & procedure

Ben jij geïnteresseerd in een van de 48 appartementen? Begin met het aanmaken van een persoonlijk account. Vanuit je persoonlijke account geef je jouw voorkeur aan en schrijf je je in op jouw favoriete appartement(en).