48 duurzame appartementen en 2 multifunctionele ruimten

duurzaam appartementengebouw

Door het strakke ontwerp, een rechthoekige vorm met een uitgesproken plint, heeft het gebouw een moderne uitstraling.

48

Koopappartementen

57- 72 m2

Woonoppervlakte

Marconibaan

in Nieuwegein

Q4 2024

Verwachte oplevering

Centrale binnentuin doorgevoerd in elke woonlaag

natuurlijk licht

Ieder appartement heeft 3 à 4 PV panelen en een eigen warmtepomp waardoor een EPC van onder 0,26 wordt behaald. Het sedum dak bevat ook een glazen lichtstraat dat zorgt voor natuurlijk lichtinval in de binnentuin.

48 appartementen, 6 types, 4 woonlagen

zoveel mensen, zoveel wensen

De Boomgaert voorziet in je ideale leefomgeving door zes verschillende type appartementen aan te bieden verdeeld over vier verdiepingen. Voornamelijk drie- maar ook twee tweekamerappartementen. Alle appartementen hebben een eigen bergruimte in de woning en een eigen buitenruimte, een balkon aan de ene zijde en een loggia aan de andere zijde. In de woningkiezer vind je ook de oppervlakte, de verdieping en de prijsindicatie per appartement.

Parkeren op eigen terrein

onder dak

De eerste tot en met de 4e etage zijn de woonlagen. Onder de woonlagen, op de begane grond, kom je het gebouw binnen. Parkeer hier ook je (elektrische) auto of fiets die in één van de twee overdekte fietsenbergingen overdekt én uit het zicht staan.

Duurzaamheid en een zeer laag energieverbruik is een belangrijke pijler bij de ontwikkeling van dit project

Voor De Boomgaert geldt in combinatie met BENG2 norm een Energielabel A+++. Dit zorgt voor een zeer laag energieverbruik. Het primaire energieverbruik bij alle appartementen is lager dan 25 kWh/m2 per jaar. Op basis van het huidige plafond energietarief van 0,40 per kwh is het gemiddelde energieverbuik lager dan € 60,- per maand.

Op het dak van het pand zullen zoveel als mogelijk zonnepanelen geplaatst worden. Daarnaast wordt deels gebruik gemaakt van een sedumdak. Een sedumdak heeft verschillende positieve duurzame effecten. Het gaat bijvoorbeeld langer mee dan traditionele dakbedekking en kan daarna gerecycled worden.

Verder komen er warmtepompen in het pand en heeft het pand, vanzelfsprekend geen gasaansluiting meer.

Ook is er een Groenverklaring vanuit de Rijksoverheid voor het project afgegeven waarbij het energielabel A++ bedraagt en alleen duurzaam geproduceerd hout wordt gebruikt. Dit houdt in dat de energielasten nog lager zijn dan het bouwbesluit vereist.  De indicatie energielasten zijn minder dan € 60,- per mnd, op basis van huidig tarief van 0,40 per kwh.

Heden

Inschrijven

Q2 / Q3 2023

Verwachte start bouw

Q3/Q4 2024

Verwachte oplevering

De verkoop is gestart

planning & procedure

Ben jij geïnteresseerd in een van de 48 appartementen? Begin met het aanmaken van een persoonlijk account. Vanuit je persoonlijke account geef je jouw voorkeur aan en schrijf je je in op jouw favoriete appartement(en).