Valt deze woning binnen je budget

financieel

Je bent geïnteresseerd in een woning in De Boomgaert en je wilt weten of deze binnen je budget past. Wij begrijpen maar al te goed dat je wilt weten hoeveel je kunt lenen. Het komt regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dat is vervelend voor zowel de koper als de ontwikkelaar. Om teleurstellingen te voorkomen moedigen wij je aan om een financiële check te doen.

Je check geeft voorrang

voorrangskandidaat

Hoe word ik een voorrangskandidaat? Ja, je leest het goed: Voorrangskandidaat! Tijdens de toewijzing krijgen kandidaten die een financiële check hebben uitgevoerd, én deze vóór de sluitingsdatum ondertekend hebben ge-upload in het digitaal inschrijfformulier, een voorrangspositie op zij die dit niet hebben gedaan. Buiten inzicht in je financiële haalbaarheid kun je er dus profijt van hebben als je een financiële check doet.

Onze partners, de Hypotheekshop Utrecht, Vleuten & De Meern en de Rabobank, denken in alle situaties graag met je mee. Voor de doelgroepen: Starters, senioren, doorstromers en huurders hebben zij uitgebreide oplossingen. De financieel adviseurs staan voor je klaar en vertellen je graag meer over de pluspunten en voorwaarden van een Hypotheek. Ze helpen je graag je droomwoning in De Boomgaert te realiseren!

Vraag via de onderstaande knop een afspraak voor een financiële check aan.

Financiële check Hypotheekshop Financiële check Rabobank

De kleine lettertjes

niet verplicht

Wij verplichten je niet om een hypotheek of een financiële check bij onze samenwerkingspartner af te sluiten, dus heb jij een financiële check elders (erkende hypotheekadviseur) laten uitvoeren, kom jij ook in aanmerking als voorrangskandidaat.

Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met Hypotheekshop Utrecht, Vleuten & de Meern en het nieuwbouwteam van de Rabobank aangegaan, zij zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om je te begeleiden bij het verschaffen van jouw inzicht in je financiële haalbaarheid. Natuurlijk ben je vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen.

Wanneer lever ik mijn financiële check in?

inleveren

De financiële check dien je te uploaden tijdens de inschrijfperiode (verkoop). De inschrijving vindt digitaal plaats middels een digitaal inschrijfformulier. Deze is te vinden, na start verkoop, in je persoonlijke account. In dit digitale inschrijfformulier kun je ook de financiële check uploaden.

 

Bij wie kan je terecht voor je financiële check?
Hypotheekshop Utrecht, Vleuten & de Meern
Meerndijk 7 De Meern
030 – 677  58 00
demeern870@hypotheekshop.nl

Meld je aan en bevestig je aanmelding

zie jij jezelf hier wonen?

Heb je een vraag over dit project? Beumer Nieuwbouw staat van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur voor je klaar voor al je vragen. Beumer Nieuwbouw is bereikbaar via  030 - 6776 000 of nieuwbouw@beumer.nl.

Duurzaamheidsbonus

In het kader van betaalbaar wonen is een regeling van toepassing voor de 1e 30 kopers van het duurzame project De Boomgaert. Hierbij wordt een bedrag afhankelijk van datum ondertekenen koopovereenkomst, de rangorde en de grootte van het appartement, aan koper beschikbaar gesteld variërend van 2.850 – 7200,-. 

Vraag uw makelaar naar de laatste stand van zaken hierover en wat specifiek voor uw gekozen appartement nu geldig is.

Heden

Inschrijven

Q2 / Q3 2023

Verwachte start bouw

Q3/Q4 2024

Verwachte oplevering

De verkoop is gestart

planning & procedure

Ben jij geïnteresseerd in een van de 48 appartementen? Begin met het aanmaken van een persoonlijk account. Vanuit je persoonlijke account geef je jouw voorkeur aan en schrijf je je in op jouw favoriete appartement(en).