48 duurzame koopappartementen in Nieuwegein / Rijnhuizen

in het hart van nederland

Ben jij op zoek naar een centraal gelegen koopappartement? Er zijn nog een paar appartementen beschikbaar, bekijk de woningkiezer welk appartement het beste bij jou past en schrijf je in!

48

Koopappartementen

57- 72 m2

Woonoppervlakte

Marconibaan

in Nieuwegein

Q4-2024

Verwachte oplevering

Duurzaamheidsbonus

In het kader van betaalbaar wonen is een regeling van toepassing voor de 1e 30 kopers van het duurzame project De Boomgaert. Hierbij wordt een bedrag afhankelijk van datum ondertekenen koopovereenkomst, de rangorde en de grootte van het appartement, aan koper beschikbaar gesteld variërend van € 2.850,- tot € 7.200,-. 

Vraag de makelaar naar de laatste stand van zaken en wat specifiek voor jouw gekozen appartement geldig is.

Wonen, werken en genieten van het leven

een modern gebouw met historie

Op deze locatie lag vroeger een boomgaard. Deze historie komt terug in de naam en op subtiele wijze in de lichte binnentuin, waar de wanden bekleed zijn met frisgroene beplanting. Voor een aantrekkelijk beeld en een aangenaam leefklimaat.

Met het oog op de toekomst en respect voor de natuur

duurzaam wonen

Het dak is voor het grootste deel bedekt met zonnepanelen voor energievoorziening. Ook ligt er deels een sedumdak. Een sedumdak heeft in de zomer een koelend en effect en houdt in de winter warmte vast. Dit sluit aan bij de hoogstaande wijze van isoleren van de appartementen. Verder komen er warmtepompen in het gebouw dat volledig gasloos is.

Bekijk het woningaanbod

kies jouw appartement

De 48 appartementen zijn onderverdeeld in zes verschillende typen. Allemaal met eigen onderscheidende kenmerken. Alle appartementen hebben bijvoorbeeld een eigen buitenruimte. Maar gaat jouw voorkeur uit naar een balkon of een Loggia? Meer details per woningtype vind je in de woningkiezer.

Heden

Inschrijven

Q2 / Q3 2023

Verwachte start bouw

Q3/Q4 2024

Verwachte oplevering

De verkoop is gestart

planning & procedure

Ben jij geïnteresseerd in een van de 48 appartementen? Begin met het aanmaken van een persoonlijk account. Vanuit je persoonlijke account geef je jouw voorkeur aan en schrijf je je in op jouw favoriete appartement(en).